Brugerbetingelser

Brugerbetingelser for omsorgsogspecialtandpleje.org

Brugerbetingelser

Fokus på at fremme og udvikle tand- og mundpleje
Omsorgstandpleje.org har fokus på at fremme og udvikle tand- og mundpleje samt tandbehandling af omsorgs- og specialtandplejepatienter. Vi er et virtuelt mødested for omsorgs- og specialtandplejepatienter, deres pårørende, plejepersonale, tandplejepersonale og andre interesserede.

Det er gratis
Hjemmesiden er gratis for brugerne. Hjemmesiden er også reklamefri.

Brugernes forpligtelser
Vi forventer, at brugerne af vores hjemmeside og især af vores brevkasse ‘Spørg Johan‘ behandlinger hinanden og vores hjemmeside med respekt og ansvarlig.

Ikke fagligt ansvar
Oplysningerne på hjemmesiden må ikke og kan ikke tages som erstatning for kompetent, professionel rådgivning af uddannede og godkendte tandlæger og tandplejere. Vi kan ikke og ønsker ikke at erstatte den personlige kontakt imellem dig og din behandler. Vi er et supplement til dem.

Indholdet på hjemmesiden må og kan således ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

Ikke ansvar for råd, henvisninger mm.
Omsorgstandpleje.org er ikke ansvarlig for rigtigheden af de oplysninger, der står på hjemmesiden, og kan ikke pådrages ansvar for fejlagtige eller mangelfulde oplysninger om fx tilskudsmuligheder og klagemuligheder.

Copyright
Alle rettigheder til indhold og materiale på hjemmesiden tilhører Omsorgstandpleje.org og er beskyttet af lov om ophavsret. Materialet må ikke kopieres, sælges eller på anden måde videregives uden skriftlig tilladelse fra Omsorgstandpleje.org.

Det er tilladt at citere fra hjemmesiden og materialet om Omsorgstandpleje.org tydeligt angivet som kilde.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tandplejeinformations nyhedsbrev

Brevkasse

'Spørg Johan' og få svar.